Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppar

När jag stod där på
altanen till livet,

så såg jag vackra
brytningar…

… mitt panorama;

utvecklade vackra
tendenser av skönhet,
i mitt kalejdoskop.

Tiden för denna stund
bröts och korsbefruktades
med universums vackraste
färger som är;

du!

Du är livet!

Dig älskar jag…

… som livet älskar mig.

Dina andetag går
i vackra ansiktsfärger…

… du en kyss av älskog.

En smekning av
vattendroppar.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren