Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

du-dunk, du-dunk, du-dunk,
sakta går pulsen tillbaka till det normala
snart,
snart har tårarna torkat in i kinderna

det enda som finns kvar nu är minnen
som har skurit i min själ
de har ärrat mitt inre

du-dunk, du-dunk, du-dunk,
snart kan jag andas vanligt igen
blicken,
blicken är tom och ögonen uttorkade

du gjorde det här mot mig
mitt samvete är rent
jag ångrar mig inte

du-dunk, du-dunk, du-dunk,
fokuserar på andningen
andas in,
andas in, andas ut, andas in

det är ditt fel!




Bunden vers av Liqx
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-17 19:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tänk hur olika upplevelsen kan vara från gång till gång såväl som mellan människor, bara att skriva om jobbiga känslor och upplevelser är att dela med sig av det mer fragmentariska och möjligt problematiska, tänk hur man kan lägga skulden på en annan individ och 'komma undan' ansvaret. En text som ger envar möjlig läsare chansen att reagera, reflektera.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Liqx
Liqx