Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omedveten plantering...


Knarkrabatt

I min rabatt det spirar hasch
Det började en dag i mars
Jag är ej illegal jag svär
Det bara råka’ bli så här

När vintern kom med frost och snö
För fåglar blev det ont om frö
Jag värnar livet på vår jord
Och skaffade ett fågelbord

Jag vildmarksexpertisen löd
Och solrosfrön jag givmilt bjöd
Snart fågelbordet gästades
Av fink och mes – det festades

Så fönstret skulle putsas rent
Inför advent – ja ganska sent
Men fönsterhelsiket satt fast
Jag tryckte på med all min last

Jag hade tappat allt mitt hopp
Men ett tu tre flög fönstret det opp
Så fågelbordet slogs omkull
Och fröna föll i jordens mull

Men solrosor ju trevligt är
Jag plockar inte upp det där
Men ack jag i klaveret trampa
Bland fröna ingick även hampa

Nu frodas knarket i rabatten
Måhända dras det av på skatten?




Fri vers av Lillasyster F
Läst 1542 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-19 12:42



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
LOL! Den var bra! :-D
2021-06-26

  Della K
Hahahahaha!

Looooligt!

Jag bokmärker denna så att jag kan skratta fler gånger.

Riktigt snyggt får jag säga. :)

Kram för det!

/Mellansyster Della
2008-07-24

  Jean-Michel Orblin
flummiga fåglar! Hippijippifåglar!
2008-01-28

  H. Karla
Haha, skrattar åter igen hämningslöst över dessa knarkanekdoter. En nyfiken fråga: Är detta verklighetsbaserat?
2008-01-22

    White as a star
Gud, så kul! :D Bara skrattar... :)
2007-09-19

  Jean-Michel Orblin
kul skrivet
2007-08-27

  Cicki
Snyggt rimmat.
2007-08-18

  Marita Persson
Ja nu! förstår jag bättre, läste visst i fel ordning, började med \"dikt 2\" men det här är visst \"dikt 1\". Grattis till redaktionens val, det var den väl värd!
2007-07-15

    Bögen
En underbar text! Finurligt skrivet - och vem har inte haft hampa i rabatten?! En mycket prydsam växt!
2007-07-08

  "Silver" VIP
Här får du en kommentar till! Golden sister with golden star and a golden poem! Kraaam!
2007-04-23

  K*
haha, den här var kul och nice !!
bra ordat!!
2007-04-23

  jOhannanas_
shit va bra !
2007-04-23

  Sanchez VIP
hehe, roligt och välskrivet, bravo!
2007-04-23

    Bodil Sandberg
Jag applåderar...ja nåt annat kan man inte göra...det är bara så!!!!Applåd för rim som flyter som smör i solen....
2007-03-21

  © anakreon VIP
Så kan tillvaron sig hampa!
Glada vänner klappa, stampa!
2007-03-21

  Lola
AAAaaahHAHahahahahahahhaHhaha!

Wunderbart roligt!
Jag tycker APPSOLUT att du ska försöka dra av det på skatten.
Legalize it, and I will advertise it...

=)
2007-03-19

  "Silver" VIP
Jag kan inte sluta skratta ... hjälp ...
2007-03-19

  Jean-Michel Orblin
blev fåglarna flummiga?
2007-03-19

    Maria Malm
Oj, oj !! En sådan olycka! Märk väl - det hade inte hänt om du ej fått för dig att putsa fönstrena...
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F