Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gör egen barnmat, men den verkar inte god. Denna skall sjungas på melodin "Ekorr'n satt i granen".


Matvägran

Mammas mat är äcklig
för den smakar nyttigt.
Det är rent förskräckligt
smakar som nå'n spytt i't.

Jag vill hellre ha min gröt
den är god och den är söt
och så är den gjord av Semper.




Fri vers av Lillasyster F
Läst 812 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-09 15:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha sjunger högt här

semper semper bästa maten
det enda som behövs på faten
för den lille kräsne krabaten

härlig matvägranvisa!!
2009-09-28

    © Birgitta Wäppling VIP
:) Igenkänningsfaktorn är hög...
Bra sångtext till "Ekorr'n satt i granen".
2009-05-09

    Maria Malm
Ja, men så småningom vänjer de sig. Min yngste är snart 18..han äter nästan allt jag lagar..en gullig text ..
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F