Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det blir ju lite bäbispoesi här hemma nu. Melodi till dessa är Blinka lilla stjärna där.


Mammas lilla sparkofnatt

Mammas lilla sparkofnatt
hon är inte trött i natt
Hon vill busa lite till
inte bara ligga still!
Mammas lilla sparkofnatt
hon är inte trött i natt.

Mammas lilla viftomat
hon är inte särskilt lat
Hon kan krypa runt ett kök
ställa till en massa stök.
Mammas lilla viftomat
hon är inte särskilt lat.




Fri vers av Lillasyster F
Läst 827 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-08 16:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du är onekligen en barnvisemästarinna!!!!Urgulligt!!!
varm applåd
2009-09-28

  "Silver" VIP
Bebisspråket är onekligen rikt, fantasifullt och helt underbart! "Sparkofnatt" och "viftomat"! Urgulligt.
2009-03-08

    Maria Malm
Nej, det är välan trist att bara ligga still, när världen är till för att upptäckas!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F