Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällsbadet hemma hos oss genererade detta lilla rim idag.


Bubbelbad


En badbalja är bra att ha
om man är liten och smutsi'
Och om man däri släpper en prutt
så blir den till en jacuzzi




Fri vers av Lillasyster F
Läst 651 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-13 21:14



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Ja, barnen vet hur man får vardagslyx gratis!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F