Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröd

I en blodröd fors av snö...

… spolas ondskan i
allas bröst bort.

I en blodröd pöl
står han stel...

… han vi illvilligt
spolat bort.

Kärleken!

Den brinner i min buk...
likt min kuk bugar den
för livet och ger av säden
till fattigt folk.

Natten är som;
älsklingskatten
svart som havet...

… havet är livet trots,
saltet som för lien i
redan;

brinnande sår.

Kärleken!

Den brinner i min buk...
likt min kuk bugar den
för livet och ger av säden
till fattigt folk.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-13 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren