Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilith

Springbrunnen är full...

… natten är kommen och
kaoset ur den.

Ljuset i mitt hjärta brinner;
av starkaste låga.

Natten är här och
springbrunnen...

… den är fylld med
kausalt kaos.

Sexuellt kaos,
av kaustik låga.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren