Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

På rygg naken...
hennes våta läppar.

Min kropp varm...
hon kryper uppåt.

Naken och varm...
munnen redo.

Viskningar i örat...
tungan styv.

Läppar våta heta…
mot min tunga.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren