Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror inte på löften

Tittar på klockan, det har gått två
minuter sedan jag tittade sist

Känslan växer inom mig, jag borde
inte hoppas eller vänta så

Besvikelsen får hela min kropp att
darra, i alla fall inombords

Smärtan är som en mörk skugga,
den följer varje rörelse jag gör

Varje andetag låter som ett skrik
men som ingen annan hör

Löften tror jag inte längre på, hur
skulle jag kunna göra det

Ändå fortsätter jag hoppas och
tittar på klockan igen...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-14 10:43



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
rädsla, förväntan

mycket snyggt varvat
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP