Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borde finnas en sådan dag också


Alla Brustna Hjärtans Dag

En dag då man tillåts att känna
den svåra smärtan i att inte få
vara med den man älskar, den
som är rätt och så underbar

Få gråta ut alla tårar som handlar
om att inte vara två, somna med
smärtan, okyssta läppar och utan
tryggheten och värmen från dig

Älskar dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-14 11:34



Bookmark and Share


    Niklas H
kan bara hålla med ingressen. för balansens skull om inte annat. skitbra skrivet!
2011-02-14

    Roland Fröjd
Känns lite som en sångtext utan refräng, har liksom en ton inom när jag läser.
2011-02-14

    Max Poisé
Att äga drömmar är en gåva...

Tänk så många likgiltiga själar som vandrar där "ute" med apatiska blickar. Att drömma blir en dröm.

Perspektivet är en dygd

(kram på dig)
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP