Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sång

hörde en sång
orden var dupp duff riff ruppedidaff
idappedidupp

melodin var en annan

orden vill förmedla
lycka
glädje
värme

försöker sjunga den

den fanns bara
där
bara då




Fri vers av franz
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz