Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sänd till alla mina vänner!


Kärlekens låga

Kärleken är brinnande utan de
lågor som sätter djupa sår...

… livet en plats av
älskog och mystik.

I natten faller en ängel ner...

… sändebud från mig.

Hans skriftrulle han tar fram;
läser ståtligt med lågan
brinnande i sitt bröst:

Dig jag har kär,
bara min låga
brinner intensivast
för dig denna dag,

då du sitter där i
ditt egna paradis...

… paradis av glöd.

Denna natt kommer
jag och förför;

smeker fram älskogsbegär
och lustens fägring...

I natt smeker jag din kind
och älskar med ditt
sinnes djupa begär.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren