Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dela med oss i valentines dag ..

Alla hjärtans dag.

vaknar ensam i ett mörkt rum.
äter en frukost i vinterns mörker.
klär på mig mina så tråkiga kläder.
Att vara själv en dag som den här.

radion ropar ut att det är valentines dag.
men jag ,vem är jag som önskar mig en dag.
glada kramar dom om varandra.
Att vara själv en dag som den här.

sms skickas till varandra om att älska.
gelehjärtan delas ut till oss på jobbet.
jobbar hårt för att åka hem trött och ensam.
Att vara själv en dag som den här

somnar själv,kallt,mörkt och tyst.

Att vara själv en dag som den här.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund