Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Dansa

Dansar
Fötter som blöder
Dansar
Måste bli av med tankar
Perfekta tankar
Tror inte jag orkar det
Vara så där
Så där som ni vill
Dansar
Snurrar runt
Allt snabbare
Allt blir suddigt
Men då
Då ser jag klart
Jag kanske duger
Kanske
Men måste i alla fall bli av med
Tankar
Röker
Dricker
Dansar
Borta
Bara ett litet minne kvar
Ett litet minne
De är borta
Jag slutar snurra
Mina fötter blöder
Inga minnen kvar
Jag är jag
Jag ler
Åt min spegelbild
Min egna spegelbild
Mitt nya jag
Mitt svarta jag
Det är den jag egentligen alltid var




Fri vers av Josefina lowi
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-14 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefina lowi
Josefina lowi