Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite till

Om du fortsätter så
Ja jag lovar
Då kommer de att gå
Om du fortsätter som nu
Då , då lyckas du
Så bara några rader till det är ditt liv
Bara några rader till å du kommer ta ett stort kliv
Jag vet de låter töntigt
Jag vet du har hört de förr
Men du måste kämpa för att kunna ta dig igenom
Ta dig igenom en stängd järn dörr




Fri vers av Josefina lowi
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefina lowi
Josefina lowi