Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurrar

Ibland jag just det
Ibland
Känns det som
Som om
Världen står stilla
Och du
Du snurrar
Men håll i dig nu
För ibland stämmer
De där smöriga
Sliskiga
Äckligt, otäcka
Förbannade klycshorna
Ja ibland stämmer det
Att
Det som inte dödar det härdar
Men det stämmer aldrig
Att
att det bara är insida som räknas
Den måste först vändas ut och in på för att bli sedd.




Fri vers av Josefina lowi
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-14 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefina lowi
Josefina lowi