Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel Fenix

I närheten av henne...
… styvheten växte.

Min hand på hennes
stjärt, hon tände lågan!

Elden ur hennes bröst
gjorde mig andfådd.

Styvheten växte och
jag tog henne hårt!

Hennes skri i köket ekade
i skåpens alla hörn;

jag tog och gav andetag
av snusk!

Djupt in i henne jag
kom i hast;

i henne jag fyllde
min heta säd;

och livet växte!

Elden ur hennes bröst;
gjorde mig till aska,
jag återföddes…

… i henne!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-14 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren