Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprinnelsen

Likt elden korsbefruktar
du mitt sinne...

… dina blygdläppar kysser;
min mun och min tunga
befruktar ditt inre.

Tiden ett ankare av glöd,
när blygden pressar sig in!

Tiden;

blygden och;
kärleken...

... förför mitt sinne
av livliga andetag.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-02-15 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren