Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt min älskade

Himmeln blottlägger
kärleksrosens kronblad...

… dina läppar viker ut sig!

Dagen är lättad från all sorg,
dagen idag är fri från ve...

Natten som kommer;
ska jag älska med ditt
hjärtas mystik...

… i natt blir det;
fröjd och kel.

I natt ska jag älska
dig till rofylld sömn...

i natt min älskade!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren