Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att man kan frysa på så många olika sätt


Jag fryser så

Jag fryser så
Jag har klätt på mig flera lager kläder
Jag sitter i soffan och skakar

Jag fryser så
Jag tar långa bad
Jag dränker min kropp i ångande vatten
Men det hjälper inte
Sjunger ner i badkaret
Känner mig svag

Jag fryser så
Sitter i sängen med täcke till hakan
En stor varm kopp te i mina händer
Jag kröker mina fingrar runt koppens kropp
Sitter där och sakar
Försöker slappna av men jag kan inte
Det går inte, jag kryper ihop
Jag hoppas jag somnar snart




Fri vers av PPQ
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-12-13 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ