Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande anletsdrag

Jag faller djupt…

… natten bringar
kaoset till ordning!

I slutet av lågan,
brinner andetagen;

andetagen av ett
redan förkolnat liv!

Natten bringar
kaoset till ordning!

Dagens andetag så ljusa,
som kaustik mosaik…

… kom du vackra.

Låt dina andetag hela mig;

från tidens ande!

Varför brinner andetagen
min älskade…

… varför brinner
jag sakta upp?

Kom min kära!

Låt dina andetag;

rädda mig från;
förkrosselse.

Kom!

Låt dina andetag bli mina;
som våra;

bli världens och
världens bli;

mina.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren