Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina vänner(levande och döda)

Man har vänner, ni vet de som åkte fast då ni rånade en bank, men aldrig talade, satt av 5 år utan gnäll, de som gick emellan då man var 16 och övermakten blev föe stor, tog en kniv för en, tänker på många av dem, samt hur många mäniskor som är rena egoister, dessa klarar jag ej av, jag är ej intresserad av att konversera, jag vill veta var jag har de närmast omkring mig, ej bli ljugen rakt upp i ansiktet eller dylikt, ni vet dessa svaga, falska ursäkter till mäniskor vilka alltid gnäller eller gråter, de som ej finns då striden börjar, denna historia är till några av mina bästa vänner, många döda, andra i fängelse, någon mår bra. Sammhället kallar dessa för ohederliga?jag förstår ej varför, de är ju helt pålitliga, jag vill ej förstå detta synsätt. Ni är de som vet vad sanning och vänskap in i döden är.




Fri vers (Spoken word/Slam) av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-15 17:58



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
ren och ärlig
2011-02-15

  Lena Själsöga Keijser
det är sant
de i sannhet uttalade orden är händer är gärning
bättre mötas nakna(bildligt talat)

tack
2011-02-15

    Ken Cassel
Bra Peter!

Mvh
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth