Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakbladens tremulering

Natten är som en
enorm tvekamp
om sinnets våg...

… livfull är mina
tankars behag.

Kom låt oss kopulera
och skapa oss en
intelligent våg av
jämställdhet…

… kom och gör
mig konfys!

Låt oss påbörja resan
genom mitt intellekt…

… kom du sinnliga varelse
av knivskarpa böjelser!

Låt oss passionerat suga
säden av blomman som
ståndaktigt står i natten,
kom och låt oss suga
på livets snopp.

Sexuellt är livet och
mina andetag!

Nyfiken och perplex
är mina tankar;

som ser dig
genom kanylen;

av smärta…

… sprakande är du
min hjärna.

Kom,

låt oss leka en
galen lek med
rakblad som
mat och låt mig
skära itu ditt öra.

Lekfull och finurlig
är mitt hjärtas andetag.

Natten en enorm
maktkamp mellan
förståndet och
rakbladens darr.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-02-15 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren