Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögats rörelser

jorden välver sig

längs med sin egen linje

flyttar sig ögat




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 23:10



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vacker haiku - jorden är visst rund trots allt.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP