Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panta rei

Han gick vid floden
av sitt rike…

… dagens gryr och hans
älskade blomstrar likt
en fägring i öknen!

Ökenblomman blottar sig för
hans ögon och tusen skatter
öppnar sig inom hans bröst,

hans hjärta smälter
av hennes beröring.

Tiden liksom flyter i
hans närhet och hon
som älskar, kan inget
annat än att älska
honom då tiden
flyter;

sakta iväg.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren