Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktet

Hennes hår är livligt svart,
i det binder jag becksvart knut.

Läpparna är lena som alltid.

Alltid jag vill ha dem lena,
för lydig är min slav.

Hennes andetag kontrollerar
jag om natten, då vi ligger där
i en säng av järnsjäl.

Bara skuggan av hennes
hjärta syns i natten när
jag tar henne hårt med näven!

Bara skuggan av hennes lår
syns i stearinljusen sken…

… med tungan jag smeker
hennes blygd och med mitt
pekfinger förför jag
hennes rektum!

Hennes slida är len och mjuk,
exakt så som jag vill ha den…

… hon min slav om natten
då jag stryper henne
sakta till passion.

Kom min sköna mö så
jag får ta dig hårt;

om och om igen!

Låt näsblodet flöda och
tungan din leka.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-02-16 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren