Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimax

Jag smeker natten…
… tar hans styvhet i
mina händer.

Smeker och förför
med spetsen av tungan…

… djupt in.

Natten smeker jag
med eldtungan så styv.

I min mun fylls säden
vit och våt…

… droppar sakta ut och
etsar sig fast på hans lår.

Natten smeker jag som
jag slickar hans tår!

Styv är natten och
hans tår när jag för
in och pressar hårt;

hårt tills det går!

Natten smekande vit
med kuken djupt in…

… guppande och hård
jag rider tiden…

… styv är natten och
kuken kvider!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren