Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två


jag vill inhalera

bilden av dig
allt från ditt leende, givmilt
till dina ögon, djupt liggande
i min själ

jag vill minnas

all din beröring  
allt från dina fingertoppar
till din andedräkt
över mina läppar

jag vill vara

du och jag
vi två
tätt intill
så länge jag kan 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-16 17:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP