Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt...


Gammal

När jag kollar mig i spegeln,
å tänkt på det som var.
Jag fäller nästan en tår,
av minnen som lever kvar.
Jag ljuger med ett leénde,
ja jag skrattar ändå.
Önska att ni kunde tänka,
eller bara förstå.
Vill resa mig upp och gå
Säga precis som det är.
Känner mig ful, fet, dum
JAG SVÄR!
Jag har sänkt mitt huvud
Jag gråter bara mer och mer.
Du ser mig gråta
men du gör inget, vad är de för fel?




Fri vers av Nadine S. Fasth
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadine S. Fasth