Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven efter jag varit i kontakt med person från LSS verksamheten, angående kontaktperson.


Förvaltningen

Bitande var kylan mot
hennes lena ansikte...

… vackert var hennes anlete!

Tiden som gick var i
vita nyanser av pakt.

Jag såg henne som den
kristallklara kvinna hon var.

Vinden smekte ögonen
hårt och tårarna som föll
blev till is…

… frostiga var
andetagen i
hennes närhet.

Närheten med henne
var intressant…

… hon blottade sitt
sinne mellan mina
skåror till livet.

Hon blottade;
livets andetag.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren