Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergtagen

Sug min fittas styvhet;
sa hon där hon låg
vidöppen för intrång…

… jag log och la mig ner
för att slicka hennes
blygdläppar lena;

exakt så som hon
vill ha dem…

… hon gav min tunga njutning
och för det älskade
jag henne.

Förförd och tagen
av härden!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-02-16 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren