Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knytnävarnas behag

Kalla händer smeker sig fram…

… i natt tar jag dig med
näven älskade.

Kom och låt mig smeka
dina varma skinkor,
sära nu för mig…

… låt min kyliga näve glida
in i din åtsittande bak…

… kom och låt mig spotta en
salivklump i ditt rövhål;

så jag kan fista dig fritt och
hämningslöst,

utan kval!

Kom min sköna;

sära nu riktigt
duktigt för mig.

Vill känna stanken
av ditt inre!

Vill sedan fylla dig med
kuken och spruta dig full.

Kom älskade,
sära nu för mig…

… låt den ena näven glida in,
medan den andre glider ut…

… låt slidsaftan brinna i takt
med analsaften odör.

Kom nu min sköna och
sug rikedomen från min kuk.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-02-17 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren