Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

Alla människor har 1000 önskningar
Men just nu
Har jag bara en
En önskan som är svår att uppfylla
En önskan som jag
Så gärna vill
Ska bli verklighet

Att du va här
brevid mig
och tröstade mig

Men jag antar
Att det är för svårt att uppfylla

Jag saknar dig




Fri vers av two
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 09:49



Bookmark and Share


    two
ja, det är det nog :(
2011-02-21

  vargtass
saknaden är nog den mest smärtsammaste en människa kan känna.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

two