Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslåga

Kolla på mig

och besvara min fråga

varför rädda mitt liv

och sen släcka lågan?




Fri vers av two
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 10:37



Bookmark and Share


    two
Ja, det har jag gjort många gånger.
2011-05-01

  Herr Funderare
Det kan man fråga sig
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

two