Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna vad ni tycker, förbättringar, stavfel o.s.v


Döden

Jag har aldrig sett självmord såhär, inte på det sättet. Det har alltid varit något som bara händer andra. aldrig någon man känner. bara dom som bor i andra städer, med annan släkt. men i det här fallet va det inte så. det var dig det hände. du sa att det skulle ordna sig, att allt skulle bli bra. men du lämnade livet och du lämnade oss kvar. Jag önskar att jag kan hälsa på dig snart, med det är ju en bit att åka. en del saker att göra först. sätta kniven mot stupen, och sen trycka till. jag skulle aldrig våga, jag är alldeles för ung. har hela livet framför mig. om jag bara fick en chans att säga en sista farväl till dig.

Jag har aldrig stått dig nära, men du har alltid betytt något för mig. Du har alltid funnits i mitt liv. Jag önskar att det aldrig hade hänt, den 13 april. Om jag bara fick en chans att hälsa på dig, skulle jag ta den. Om man kommer till himlen eller helvetet efter livet, är det ingen som kan säga. Om jag nån gång kan hälsa på dig, kanske du kan svara på det? men om man nu kommer till himlen eller helvetet, är det i himlen du finns! Jag saknar dig, Stefan.

Farväl♥




Fri vers av two
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 13:54



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
starkt sorgesamt
Bra skivet om sorgen efter nån som gått bort
2011-05-09

  Jean-Michel Orblin
starkt sorgesamt
Bra skivet om sorgen efter nån som gått bort
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

two