Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handens drift

Din hand i min och vi log…

… genom skogen vi
dansade balett.

Du var skönt
svartklädd
som jag.

Vi var molnen av
kontrollerad åska.

Dina ben de var lena
där vi låg och älskade…

… mitt i dungen.

Dina ben var lena som alltid,
jag älskade ditt sätt att vara på.

Jag älskade dig.

Din hand i min och vi log…

… genom skogen vi
dansade balett.

Natten föll över oss och
vi ändrade skepnad…

… vi ändrade oss för varandra
och vi log när livet flödade,
vi älskade och vi log,
när livet flödade.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 13:36



Bookmark and Share


  S.Wilhelmsson
Så underbar dikt!
Får en att bubbla lite inombords.
Tack för att du dela med dig
/K
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren