Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inristad böjelse

Jag smeker gärna
tidens pansar…

… bara du är där
vid min sida.

Natten är bråddjup!

Djupt är sinnet och själens
andetag i detta nu.

Kom och låt tiden
ha sin gång.

Kom låt mina
smekningar
bli dina…

… låt våra andetag
förenas i en ringdans.

Låt mörkrets brännas
in med ljuset!

Kom…

… rör vid min hud,
som du rör vid min själ.

Här hos mig är du
alltid älskad,
älskad för din
egen skull…

… kom låt tiden
ha sin gång;

som vi ha vår
gång i tiden.

Låt nattens
andetag eka;

ahh ahh ahh!

Kom och låt tiden
ha sin gång.

Min kära.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren