Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Jag sitter där ensam
i nattens paradis…

… det är någon som bankar
på porten och vill in!?

Kärleken brinner av vackraste
eldslågor och tiden expanderar
som änglarnas dans…

… mina tankar är som vackra
kluster i hjärtats labyrint!

Kom du einhärjare!

Kom och fall för livets lågor.

Det bankar på
porten till livet,

mitt liv är flytande
som nattens stjärnor
i din hand.

Kom…

… gör ett snedsprång i
galaxen med mig,

låt oss kartlägg tidlösheten
och stjärnorna där djupt;

in bakom vårat instinktiva.

Jag sitter där ensam
i nattens paradis…

… det är någon som bankar
på porten och vill in!?

Kom in du vackra;

låt oss se med Jupiters öga…

… kom du vackra!

Kliv in i lilla
aspergers värld.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-02-18 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren