Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte ha tid och lust för "lagom"!

Livet är för kort för att man skall slösa tid på att vara som alla andra är.

Livet är för kort för att man skall slösa tid på att vara som alla andra dagar.

 

Våga sticka ut ur mängden; Lysa som en sol.

Våga göra fel, om det är rätt för dig!

Dröm! Hur skall du någonsin kunna nå dina drömmar om du inte har några!

Gör något oväntat - idag.

 

Lev!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 686 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-18 09:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärnan i allt :)
Lev i kärlek :)

Tack!
2011-03-11

  Bibbi VIP
Gillar detta starkt.
2011-03-03

  Junitvillingen
Livet är till för att levas - fullt ut! Sjunga, skratta, knasa sig...göra spännande spontana grejer mitt i vardagen...gunga i lekparken, hoppa på bussen mot okänt mål..."that´s me"!!;-))
2011-02-28

    ej medlem längre
Underbar utmaning
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)