Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks sämja

Du en vacker person
min vän sa hon.

Tack det berör
mig djupt!

Livet är vackert
i din närhet!

Färgstark är din
personliga utstrålning.

Som livet går du i
alla nyanser,

nyskapande i tanken
som i åsikt…

… livfull som livets lek.

Du är vackert excentrisk
och din precision är
vackert koncentrisk.

Du min vän…

… du beskriver mig
med fantastiska ord!

Kom och lek en stund
i lunden för livfullhet.

Låt oss dansa genom
den oförglömliga dagen…

… som är idag.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren