Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande aska

I natt brinner tiden…
… i natt brinner livet låga.

Låt tiden brinna,
låt mitt liv slockna,
gå i aska;

födas på nytt!

Tidens andetag brinner
som mitt sinne.

Låt tiden gå i aska,
låt mitt sinne brinna
och låt mig återfödas!

Återfödas som Fågel Fenix
i skymningen till imorgon…

… låt döden ta mina andetag
och gör mig vackert stum,
ty livet är ordrikt och dödens
andefattiga andetag;

sorgligt tomma.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 388 gånger
Publicerad 2011-02-18 21:46



Bookmark and Share


  Banehallow
Mycket underhållande läsning!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren