Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets krafter

Hon ler min vackra;

när jag dyrkar
mörkrets andetag…

… hon ler när jag graverar
in ljuset i hennes ljuvlighet.

Likt vampyrer är vi i natten,
där vi älskar hårt med
bett i halsen.

Natten bråddjup av
syndigt begär!

Hennes liv är blottat
och jag tar henne hårt
i dess underliv…

… natten är tvärdjup;

natten är intim,
av mörkrets
makter.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren