Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Vilse
en främling i din värld, inbjuden fast ändå inte
Du ser mig
fast ändå inte,
ser liksom rakt igenom som jag vore gjord utav glas


Jag är ny här, pratar inte så bra, det är svårt
men jag är snäll och trevlig och en god människa om än lite annorlunda klädd
Jag har en historia förstår du, är inte bara flykting
har ett hjärta som rymmer mycket

och ett bagage som rymmer mycket...

Inom mig lever minnen från mitt hemland, min familj, människor du aldrig kommer att få träffa


Inte jag heller

Mitt hjärta bultar spänt varje morgon som jag slår upp mina ögon
En ny dag i den nya världen
och där ute finns alla ni som inte ser
mig




Fri vers av Lindalou
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 22:31



Bookmark and Share


  F.
Åh. Vet verkligen inte vad jag ska säga förutom Åh-vad-du-är-duktig!
2011-02-19

  Hans Christian
En underbar slutstrof, tack för läsning.
2011-02-19

    Tea Alex
Ja det är många som tittar

destor färre som ser
2011-02-19

    eva m h
Uppmärksammar och förtydligar
2011-02-19

    R Peiper VIP
Jag ser dig.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou