Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvinnade blodkärl

Jag ber dig -
eller jag ber dig inte

vad skulle förmå mig
att be dig nu?

kanske att jag är blödande...


eller att tomheten ringlar sina vägar
mellan mina tvinnade blodkärl



icke annat




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 696 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-19 00:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket, mycket bra denna! Dramatisk och stark.
2011-02-25

  Catharina Edin VIP
En uppgiven ton i denna - som att det är det sista diktjaget skulle göra - medan man ser någon avlägsna sig. Starkt.
2011-02-24

  peter markurth
kanon
2011-02-20

  Hans Christian
Underbar slutstrof !
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP