Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta lever dina blommor stilla

Vi satt tillsammans
du var jävligt narkotikapåverkad,

skjutit oxy mitt i kärleken
de andra såg ej,

då vi körde genom nätter med min motorcykel
tomma gator öppna,

fria som en ström av tårar natten då jag tog din oskuld lilla älskade
nu vet vi båda sommarnatt som leder hem,

i mitt hjärta lever dina blommor

stilla




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-20 00:05



Bookmark and Share


  poetryGirl
nu vet vi båda sommarnatt som leder hem,

i mitt hjärta lever dina blommor

stilla//

bara dessa rader duger
2011-02-20

    tehdog
"fria som en ström av tårar" är ju helt galant
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth