Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arcana

I djupet av hjärtat
ett octaplex…

… i djupet av hjärnans vrå
rinner mystikens källvatten.

Tiden imploderar som
känslan i bröstet,

tid att gå…

… tid att gå!

Natten svämmar över och
hjärtat lider i sin tysta vrå.

Handen brinner av övergrep
från sinnets komplexa andedrag…

… natten tyst som få.

Natten tyst som få!

Tiden expanderar;

som den unika tanken;

tid att gå.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-02-20 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren