Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännerna

Vi är fina för;
varandra...

… vi är ett med hjärtat
som alla andra.

Vi är vännerna!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren