Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cephas

När jag ser i dina ögon;
så ser jag livet spraka där.

Jag ser njutningen;

allt det vackra!

Fägring och mystik.

Jag ser livet där i dig!

Dina ögon talar om för mig;

att du är den skönaste.

Skönaste kvinna,
i mitt liv.

Du är livet. Alltet!

Och du är;

skönheten i
min blick.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren