Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kisekatten

Det vackraste jag vet,
är det ordlösa i dina
andetag;

på dina läppar
när vi älskar.

För jag vet vad ditt
hjärta förmedlar till mig;

värmen och de ljuvliga
andetagen av;

njutning.

Du det vackra och
ordlös är din njutningsfyllda
vänskapsorgasm…

… jag ger dig av kraften och
du pullar tiden som;

tiden knullar livet itu
och vi;

Ett

bli två älskade vänner
med ordlös magi.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-22 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren